Benvolguts amics i amigues,

Com  president de la Creu Roja Andorrana, és un plaer per a mi donar-vos la benvinguda a aquest nou espai web. Us convido a conèixer les moltes i diverses activitats que la  nostra entitat duu a terme, tant al Principat com a l'àmbit internacional.
La Creu Roja Andorrana amb aquest nou espai de trobada, vol renovar el seu compromís  amb la societat andorrana i, en especial, amb els seus socis i voluntaris. Volem que aquest sigui un espai que els faci sentir més propers a l'entitat i més units en el Moviment Internacional de la Creu Roja.
Us volem convidar, a tots vosaltres, a participar d'aquesta gran aventura solidària que és el servei a aquelles persones que més ens necessiten, a aquells col·lectius més vulnerables, convidar-vos a compartir amb nosaltres els objectius, les il·lusions i els èxits.  
Vull aprofitar l'ocasió per reiterar l'agraïment de la Creu Roja Andorrana a  totes les persones i entitats, públiques i privades, que amb la seva aportació desinteressada, solidària i compromesa, fan possible que puguem desenvolupar la nostra tasca humanitària.

Josep Duró Vidal
President de la Creu Roja Andorrana
 

 Notícies
08-03-2016

CALENDARI DE FORMACIONS

...

+ Llegir més
Prat de la Creu 22 AD500 Andorra la Vella ANDORRA T +376 808 225 F +376 808 240 creuroja@creuroja.ad
Inici |  Mapa web |  Avis legal |  Contacta'ns