Les Societats Nacionals


Actualment existeixen 186 Societats Nacional de la Creu Roja i la Mitja lluna Roja i s’estan creant de noves. Aquesta xarxa és l’espina dorsal del Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja lluna Roja.


Cada societat Nacional està integrada per voluntaris i personal remunerat que presten una amplia gamma de serveis que van del socors en cas de desastre a l’assistència a les víctimes de la guerra passant per la formació en primers auxilis i el restabliment de llaços familiars.


Les Societats Nacionals recolzen els poders públics dels seus respectius països, en qualitat d’auxiliars independents del govern al camps humanitari. El coneixement del terreny, l’experiència, l’accés a les comunitats i les infraestructures de les Societats Nacionals permeten que el Moviment presti ràpidament un ajut apropiat on faci falta.
Sovint, els voluntaris de les Societats Nacionals són els primers en arribar al lloc del desastre i els únics que continuen treballant amb les comunitats temps després de que els demés han marxat.


Aquesta xarxa de voluntaris i personal, basats en la comunitat, la seva projecció mundial, els recursos i saber fer del Moviment  donen un clar avantatge a la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja per abordar els complexes reptes humanitaris d’avui dia.
 

| |

 Notícies
08-03-2016

CALENDARI DE FORMACIONS

...

+ Llegir més
Prat de la Creu 22 AD500 Andorra la Vella ANDORRA T +376 808 225 F +376 808 240 creuroja@creuroja.ad
Inici |  Mapa web |  Avis legal |  Contacta'ns