Federació Internacional de les Societats de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja

La Federació Internacional de les Societats de la Creu Roja i la Mitja lluna roja

La Federació Internacional és una organització humanitària mundial que coordina i dirigeix l’assistència internacional als casos de desastre natural o causat pel ésser humà en situacions que no siguin de conflicte armat.

La seva missió és millorar la vida de les persones vulnerables mobilitzant el poder de d’humanitat.

La Federació Internacional col•labora amb les Societats Nacionals per intervenir en cas de catàstrofes en qualssevol part del món. Les seves operacions de socors es combinen amb accions de desenvolupament que van des de la preparació per desastre, activitats de salut i assistència, així com la promoció de valors humanitaris.

En particular, la Federació Internacional  recolza la reducció del risc i lluita contra la propagació de malalties com el VIH/SIDA, la tuberculosi, grip aviar i malària. Actua per combatre la discriminació i la violència, promou la defensa dels drets humans i l’assistència als migrants.

Agenda Global de la Federació Internacional:


1.    Reduir el número de morts, ferits i danys causats pels desastres.
2.    Reduir el número de morts, danys i perjudicis relacionats amb malalties i emergències de salut pública.
3.     Augmentar la capacitat de les comunitats locals, la societat civil i la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, per enfrontar-se a situacions  de vulnerabilitat més urgent.
4.    Promoure el respecte a la diversitat i a la dignitat humana i reduir d’intolerància, la discriminació i l’exclusió social.  
  

| |

 Notícies
08-03-2016

CALENDARI DE FORMACIONS

...

+ Llegir més
Prat de la Creu 22 AD500 Andorra la Vella ANDORRA T +376 808 225 F +376 808 240 creuroja@creuroja.ad
Inici |  Mapa web |  Avis legal |  Contacta'ns