El Moviment Internacional de la Creu Roja

EL Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja ès l'organització humanitària més gran del món, i està integrat per:

- El Comité Internacional de la Creu Roja ( CICR)

- La Federació Internacional de les Societats de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja

- Les Socientats Nacionals (SN) de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja ( un total de 186)

El Moviment compta amb uns 97 milions de voluntaris, col·laboradors i personal remunerat en un total de 186 països.

En qualitat d'associats els components del Moviment recolzen a les comunitats, per tal de que siguin més fortes i segures, mitjantçant proyectes de desenvolupament i activitats humanitàries.

El Moviment col·labora amb governs, donants i altres organitzacions per tal de prestar assitència a les persones més vulnerables arreu del món.

| |

Definiciˇ de l'Agenda HumanitÓria

" El nostre món, els nostres reptes"

Els diferents components del Moviment es reuneixen periòdicament per tractar qüestions comunes i compartir pràctiques idònies.

A la Conferència Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, que es reuneix cada quatre anys, els components  del Moviment mantenen converses amb els representants dels Estats Part als Convenis de Ginebra.

La Conferència Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja  és la més alta autoritat deliberant del Moviment i ofereix l’oportunitat d’analitzar prioritats i reptes ineterrrelacionats.La Comissió Permanent és l’òrgan mandatari de la Conferència i ofereix orientació estratègica al Moviment durant els anys entre Conferències.

A més de la Conferència Internacional, cada dos anys es duen a terme dos reunions importants: l’Assemblea General de la Federació de la Creu Roja  i el Consell de Delegegats.

 

| |

 NotÝcies
08-03-2016

CALENDARI DE FORMACIONS

...

+ Llegir mÚs
Prat de la Creu 22 AD500 Andorra la Vella ANDORRA T +376 808 225 F +376 808 240 creuroja@creuroja.ad
Inici |  Mapa web |  Avis legal |  Contacta'ns