Fes-te fan
Twitter Facebook RSS
Patrocinat per:
Hosted & Developed by:

Avis legal

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del Portal i dels continguts en el mateix inclosos de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L'Usuari respondrà enfront de la Creu Roja Andorrana, de qualsevol dany i perjudici que pugui causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.
Queda expressament prohibit l'ús del Portal amb fins lesives de béns o interessos de la Creu Roja Andorrana que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (Maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (Programari) de la Creu Roja Andorrana.

Amb caràcter enunciatiu i de cap manera limitativa, l'Usuari d'acord amb la legislació vigent haurà d'abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els continguts estalvi en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per la Creu Roja Andorrana.
Tot el contingut que pugui ser descarregat del Portal de la Creu Roja Andorrana és per a ús personal i, no pot ser utilitzat per a altres fins, qualsevol que siguin, ni cedit a tercers.

 Notícies
08-03-2016

CALENDARI DE FORMACIONS

...

+ Llegir més
Prat de la Creu 22 AD500 Andorra la Vella ANDORRA T +376 808 225 F +376 808 240 creuroja@creuroja.ad
Inici |  Mapa web |  Avis legal |  Contacta'ns